Unelmieni mekko!

Tervehdys taas teille, rakkaat blogini lukijat! Niin kuin varmaan jo tiedättekin, prinsessahaaveiluihini liittyy vahvasti se, että rakastan kaikkea kaunista ja ylellistä. Olen aivan hulluna vaatteisiin, sekä tietysti kenkiin ja laukkuihin, erilaisiin asusteisiin ja koruihin. Mitä enemmän glamouria ja bling-blingiä, sen parempi! Prinsessatyyliini ei todellakaan kuulu tylsyys. Voin tunnustaa, että saatan joskus shoppailla hieman enemmänkin kuin mikä olisi järkevää. Mutta kerranhan täällä vain eletään!

Haaveilua…

Ikävä tosiseikka vain on, että opiskelijabudjetilla ei todellakaan voi ostaa kaikkea, mitä haluaa. Mutta eihän se estä haaveilemasta. Seuraan paljon muotia, luen muotilehtiä ja -blogeja ja olen totta kai hyvin perillä myös kuninkaallisten muotivirtauksista. Pukeutumistyylini on todella naisellinen ja rakastan mekkoja. Nyt ajattelin kertoa teille yhdestä mekosta, jota olen katsellut netissä ja josta olen haaveillut jo pitkään. Fantasioissani näen itseni viilettämässä se päällä kesäisellä Espalla, korkokengät kopisten.

Vaaleanpunainen unelma

Tämä kyseinen mekko on Alexander McQueenin tuotantoa. Kuten tekin varmasti tiedätte, Catherine Middletonin upean hääasun suunnitteli juuri Alexander McQueenin pääsuunnittelija Sarah Burton. Että perin kuninkaallisella laadulla mennään! Tämä kyseinen upea mekko on vaaleanpunainen ja siinä on teemana ruusupuutarha. Siinä on sydämenmuotoinen miehusta, korsetti ja se on hulmuava ja pitkä. Aika vaikea kuvailla tässä kunnolla, teidän pitää ehdottomasti katsoa kuva netistä! Mekko löytyy nimellä Garden Rose Corset Dress.

Aivan upea! Mutta sen hinta: mekko maksaa yli 10 000 puntaa! Jos en voita lotossa tai saa jotain yllätysperintöä aiemmin tuntemattomalta sukulaiselta, tästä mekosta voin vain haaveilla. Onneksi on mahdollista saada huippumuotisuunnittelijoiden asuja sellaiseenkin hintaan, että myös muilla kuin kuninkaallisilla on niihin varaa. Suunnittelija, jonka vaatteisiin olen myös aivan hullaantunut, on Anna Sui. Hän on suunnitellut joitakin todella ihania, naisellisia, värikkäitä ja hieman boheemin tyylisiä mekkoja.

Suin ja Wangin mekot

Olen katsellut vähän sillä silmällä joitain Anna Suin mekkoja. Lisäksi olen ollut aivan ihastunut Vera Wangin uusimpaan mallistoon, hänhän suunnittelee muitakin kuin vain hääpukuja. Lisäksi katselen netistä tietysti mekkoihin sopivia asusteita. Valinnanvaraahan olisi aivan valtavasti. Voin vain kuvitella, millaisia kysymyksiä edustustilaisuuteen menossa olevilla prinsessoilla ja muilla kuninkaallisilla on: Mitä laitan päälleni? Mitkä kengät ja laukun valitsen? Entä millaiset kuningattaren tai kuninkaan jalokivet valitsen viimeistelemään asukokonaisuuteni?Onneksi ihania ja laadukkaita mekkoja on mahdollisuus löytää myös käytettynä. Minusta tyylikkään ja kauniin pukeutumisen pitää olla mahdollista kaikille, myös minunlaiselleni opiskelijalle. Ja jos minulla ei tässä elämäntilanteessa ole varaa unelmieni mekkoon, on se varmasti mahdollista myöhemmin. Jonain päivänä vielä ostan unelmieni Alexander McQueenin mekon – tai ehkä kaksi! Nyt taidan jatkaa haaveilujani ja netin ja muotilehtien selailua. Millaisia ovat teidän unelmamekkonne, rakkaat lukijat?