Hyviä prinsessateemaisia kolikkopelejä

Monia kiinnostaa prinsessoiden sadunhohtoinen ja taianomainen maailma. Prinsessoihin viehtyneille on tarjolla onneksi myös useita hyviä prinsessateemaisia kolikkopelejä. Niitä yhdistää usein äärimmäisen hienot grafiikat ja ulkoasu. Ja mikä parasta: niissä on mahdollisuudet myös todella hyviin voittoihin. Mikäpä sen mukavampaa ajanvietettä kuin viettää aikaansa kauniiden prinsessojen ja mielenkiintoisten pelien seurassa. Seuraavassa muutamia ehdottomasti kokeilemisen arvoisia prinsessateemaisia slotteja. Esittelyssä Magic Princess, Aztec Warrior Princess, Rapunzel’s Tower sekä Koi Princess. Mikäli prinsessateemaiset pelit kiinnostavat, näiden ehdotusten lisäksi, netistä voi löytää useita muita prinsessapelejä. Kokeile pelejä no deposit free spins

Magic Princess

Magic Princess on perin suloinen prinsessa-aiheinen slotti, joka ihastuttaa erityisesti ihanalla ulkoasullaan. Pelatessaan voi todellakin tuntea itsensä oikeaksi prinsessaksi. Teema näkyy viehättävästi pelin visuaalisessa ilmeessä kuten symboleissa. Novomaticin Magic Princessissä on viisi kiekkoa ja 20 voittolinjaa. Käytössä ovat muun muassa wildit ja scatterit sekä 15 ilmaista bonuspeliä. Bonustoimintojen avulla voitot voi saada moninkertaisina, parhaimmillaan ne kolminkertaistuvat. Maaginen prinsessa itse toimii pelin wildina, joka korvaa muut symbolit ja tuplaa voittosi. Magic Princess on kaiken kaikkiaan varsin viihdyttävä prinsessapeli.

Aztec Warrior Princess – soturiprinsessan seikkailuja

Hyvä ja kokeilemisen arvoinen prinsessa-aiheinen kolikkopeli on myös Aztec Warrior Princess. Slotti vie pelaajansa toiseen aikakauteen ja Etelä-Amerikan eksoottisiin maisemiin. Play’n GO:n Aztec Warrior Princess sijoittuu muinaisten atsteekkien maailmaan ja sen päähenkilönä on tuimailmeinen ja uskomattoman kaunis soturiprinsessa. Soturiprinsessa tempaa pelaajan mukaansa atsteekkien seikkailujen ja aarteiden pariin. Slotti tuo myös hieman erilaisen tulokulman prinsessoihin. Aztec Warrior Princessin tuima soturiprinsessa ei edusta perinteisen konservatiivista, hymyilevää ja söpöä prinsessaa vaan aktiivista ja voimakasta naista.

Aztec Warrior Princess on viiden kiekon ja 25 voittolinjan slotti. Peli toteuttaa teemansa hienosti ja se on ulkoasultaan ja äänimaailmaltaan todella viehättävä. Aztec Warrior Princess tarjoaa toki mahdollisuuden myös hyviin voittoihin. Parhaimmillaan oman panoksensa voi saada takaisin jopa 1 000 -kertaisena. Slotissa on mukana myös kiva bonuspeli. Siinä pääsee valitsemaan itselleen makoisan lisävoiton. Peliin tuo oman lisäjännityksensä myös sen wildit ja scatterit. Halutessaan peliä pääsee kokeilemaan aluksi ilmaisversiona, ennen siirtymistä oikealla rahalla pelaamiseen.

Rapunzel’s Tower – Tähkäpää pulassa

Tähkäpää on ehdottomasti yksi suosikkiprinsessojani ja on hienoa, että hänen seikkailuihinsa pääsee osallistumaan esimerkiksi Rapunzel’s Tower -kolikkopelissä. Tähkäpäähän muistetaan korkeaan torniin suljettuna neitokaisena, jonka pitkiä hiuksia käytettiin torniin kiipeämiseen. Rapunzel’s Towerissa viehättää sen suloisten grafiikoiden lisäksi sen hyvät voittomahdollisuudet. Esimerkiksi ilmaiskierroksella on mahdollista voittaa oma panos jopa 1 600 -kertaisena takaisin. Ruotsalaisen Quickspinin kehittämä slotti on varsin uusi peli: se julkaistiin joulukuussa 2017. Prinsessateema on toteutettu häikäisevän hienosti ja se näkyy esimerkiksi pelin symboleissa.

Koi Princess – animehenkinen prinsessa

Koi Princess on puolestaan japanilaisen kulttuurin inspiroima animehenkinen slotti, jonka päähenkilönä on kaunis mustahiuksinen prinsessa. Koi Princess on taattua laatua NetEntiltä, se viehättää sekä kauniilla ulkoasullaan että monipuolisilla bonustoiminnoillaan. Esimerkiksi ilmaiskierroksia voi saada monellakin tavalla ja lisävoittoja on jaossa runsaasti. Pelissä on viisi kiekkoa ja 20 voittolinjaa. Panostusmahdollisuudet ovat varsin monipuoliset: kierroksella voi panostaa aina 0,20 ja 200 euron välillä. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen peli. Tässä siis muutamia hyviä prinsessateemaisia kolikkopelejä, kannattaa tutustua!