Hei teille rakkaat lukijani! Ihanaa, että olette löytäneet blogini pariin. Minua jännittää jo hieman etukäteen, mitä blogistani kehkeytyy ja miten otatte kirjoitukseni vastaan. Uskon, että teitä muitakin prinsessoihin hurahtaneita tyttöjä – ja varmasti poikiakin – on runsain mitoin siellä netin syövereissä. Haluan näin aluksi kertoa hieman itsestäni, jotta saatte hieman parempaa kuvaa siitä, kuka täällä kirjoittelee. Olen siis nimeltäni Helmi ja voisi varmaan sanoa, että nimi on enne.

Ainakin minun tapauksessani, sillä minähän suorastaan rakastan koruja. Helmien lisäksi myös muita ihania, kauniita, värikkäitä ja mahdollisimman kiiltäviä ja kimmeltäviä, ylellisiä koruja. Asun Helsingissä. Olen asunut täällä koko ikäni, eli olen niin sanottu ”paljasjalkainen stadilainen”, paitsi että en todellakaan kulje paljain jaloin, vaan tietysti korkkareissa! Tällä hetkellä olen opiskelija, mutta valmistuminen siintää tulevaisuudessa. Vielä valmistumista ja työelämään siirtymistäkin enemmän haaveeni ja unelmani liikkuvat kuitenkin prinsessoiden ja kuninkaallisten maailmassa.

Kuten monilla muillakin tytöillä, myös minun lapsuudenunelmani oli tulla prinsessaksi. Muiden kavereideni leikkiessä kotia tai remutessa leikkikentällä, minun leikkini keskittyivät vain ja ainoastaan prinsessana oloon. Ja voitte kuvitella, että arvokkaaseen ja kauniiseen prinsessalookiini ei sopinut ihanien vaatteideni sotkeminen hiekkalaatikolla tai niiden tärveleminen puissa kiipeilemällä. Joskus oikein naurattaa selatessani lapsuuden kuviani. Suurimmalla osalla lapsuuden kavereistani prinsessaksi pukeutuminen rajoittui lähinnä naamiaisiin tai muihin roolileikkeihin. Mutta minähän olin prinsessa lähestulkoon ympärivuorokautisesti! Prinsessamekon lisäksi varusteisiini kuuluivat tietysti tiara sekä oikeanlaiset asusteet: puuhkat, käsineet, mekkoihin sopivat kengät, korut ja laukut. Tämän lisäksi rakastin luonnollisesti kaikkea muutakin prinsessatavaraa: elokuvia, kirjoja, tarroja, kiiltokuvia ja nukkeja.

Ja pidin totta kai myös eräänlaista leikekirjaa, johon liimasin lehdistä leikkaamiani kuvia prinsessoista, niin todellisista kun satuhahmoistakin. Heti kun opin lukemaan, suorastaan ahmin tarinoita prinsessoista ja muista kuninkaallisista. Olen varmasti siinä mielessä hieman outo tapaus, että toisin kuin muut ikätoverini en ole koskaan kasvanut ulos näistä haaveideni ja mielenkiintojeni kohteista. Mutta toisaalta, miksi pitäisikään?

Oman elämäni prinsessa

Tässä blogissani tulen siis keskittymään tähän intohimooni ja harrastukseeni, prinsessoihin. Vaikka en kuninkaalliseen sukuun ole syntynytkään, kerron miten oman elämänsä prinsessa voi olla ihan loskaisessa ja sateisessa Helsingissäkin. Prinsessojen lisäksi osansa tässä blogissa saavat tietysti myös muutkin kuninkaalliset ja kaikki se mitä heidän elämäänsä liittyy: ihmissuhteet, tapahtumat, puvut ja korut, kodit ja muut vapaa-ajan asunnot.

Lyhyesti kaikkea mitä heidän upeaan ja mielenkiintoiseen elämäänsä kuuluukin. Ja kuten edellä jo viittasin, prinsessana olo on elämänasenne ja -tapa, joka on mahdollista meille kaikille! Toivon, että jatkat blogini lukemista, sillä minulla riittää kyllä sanottavaa ja kerrottavaa kaikista näistä edellä kuvaamistani aiheista. Mutta nyt minun on lopeteltava, palaan blogini pariin pian. Näkemisiin siihen asti!